Vi arbetar hårt för att göra alla sidor på milestonesys.com tillgängliga på så många språk som möjligt, men processen tar tid. Även om alla våra funktioner finns på flera språk. Vissa sidor, som denna, är inte tillgängliga på ditt lokala språk ännu.
Tack för visad förståelse.

OKEJ, JAG FÖRSTÅR

XProtect Web Client

2013

XProtect Web Client 2013 R2 system requirements

Computer running XProtect Web Client

Name Description
CPU Intel Core2 Duo, minimum 2.0 GHz (Quad Core recommended for larger views)
RAM Minimum 512 MB (1 GB recommended for larger views, 1 GB recommended on Microsoft® Windows® Vista®)
Network Ethernet/WiFi (100 Mbit or higher recommended)
Graphics Adapter AGP or PCI-Express, minimum 1280 x 1024, 16 bit colors
Hard Disk Space Minimum 500 MB free
Operating System Any capable of running the below browsers
Software Browser:
  Microsoft Internet Explorer® 9 or later
  Safari® 5 or later
  Google Chrome™ 16 or later
  Mozilla® Firefox® 11 or later