Vi arbetar hårt för att göra alla sidor på milestonesys.com tillgängliga på så många språk som möjligt, men processen tar tid. Även om alla våra funktioner finns på flera språk. Vissa sidor, som denna, är inte tillgängliga på ditt lokala språk ännu.
Tack för visad förståelse.

OKEJ, JAG FÖRSTÅR

XProtect Essential

2016

XProtect Essential system requirements

Operating system

Computer running XProtect Professional VMS Products

Name Description
CPU Intel® Pentium® 4, 2.4 GHz
RAM Minimum 4 GB
Network Ethernet 100 Mbit
Graphics adapter Onboard GFX, AGP or PCI-Express, minimum 1024 x 768, 16-bit colors
Hard disk space Minimum 10 GB free hard disk space available, excluding space needed for recordings
Operating system Microsoft® Windows® 10 Pro (64 bit)*
  Microsoft Windows 10 Enterprise (64 bit)*
  Microsoft Windows 8.1 Pro (64-bit)
  Microsoft Windows 8 Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows 8 Pro (64-bit)
  Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)
  Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
  Microsoft Windows Server 2012 (64-bit): Standard and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2012 R2 (64 bit): Standard and Datacenter.
  Microsoft Windows 2008 R2 (64-bit): Standard, Web, High Performance Computing (HPC), Enterprise and Datacenter
Software Microsoft .NET 4.5.1 Framework
  DirectX 9.0 or newer
  Windows Installer 4.5"

Computer running Milestone Mobile Server

Name Description
CPU Intel® Pentium® 4, 2.4 GHz
RAM Minimum 4 GB
Network Ethernet 100 Mbit
Graphics Adapter Onboard GFX, AGP, or PCI-Express, minimum 1024 x 768, 16-bit color
Hard Disk Space Minimum 10 GB free hard disk space available (When using server-side export additional storage space is needed)
Operating system Microsoft® Windows® 10 Pro (64 bit)*
  Microsoft Windows 10 Enterprise (64 bit)*
  Microsoft Windows 8 Pro (64 bit)
  Microsoft Windows 8.1 Enterprise (64 bit)
  Microsoft Windows 8.1 Pro (64 bit)
  Microsoft Windows 7 Ultimate (64 bit)
  Microsoft Windows 7 Enterprise (64 bit)
  Microsoft Windows 7 Professional (64 bit)
  Microsoft Windows Server 2012 (64 bit): Standard and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2012 R2 (64 bit): Standard and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2008 R2 (64 bit): Standard, Web, High Performance Computing (HPC), Enterprise, and Datacenter
Software Microsoft® .NET 4.5.1 Framework

* Due to an error introduced by Microsoft in a recent Windows 10 update, it may not be possible to log in to the Management Application for your XProtect Professional VMS Product running on Windows 10. A workaround exists, please see here