Manualer och guider

Välkommen till avsnittet Manualer och guider, där du kan ladda ner manualer och guider till Milestones program. Vår webbdokumentation finns på engelska och du kan komma åt dem här:

Våra övriga manualer och guider kan laddas ner på det språk du behöver.
Se till att välja din nedladdningsplats innan du klickar på "Filtrera". Detta kommer att påskynda processen att hitta det dokument du behöver.

Handböcker och vägledningar visas bäst med Firefox webbläsare.

För att kontrollera vilken device pack-installerare du behöver, gå till device pack-sidan
Namn
Version
Storlek

Inga nedladdningar tillgängliga – filtrera din sökning