Vi jobber fortsatt med å lære oss språket ditt

Vi jobber hardt for å sørge for at alle sidene på milestonesys.com skal være tilgjengelige på så mange språk som mulig. Men denne prosessen tar tid. Selv om alle våre funksjoner er flerspråkelige. Noen sider, som denne, er ennå ikke tilgjengelig på ditt språk.
Takk for forståelsen.

GREIT, JEG SKJØNNER

XProtect Professional

2014

XProtect Professional 2014 system requirements

Computer running XProtect Professional VMS Products

Name Description
CPU Intel® Pentium® 4, 2.4 GHz
RAM Minimum 4 GB
Network Ethernet 100 Mbit
Graphics adapter AGP or PCI-Express, minimum 1024 x 768, 16-bit colors
Hard disk space Minimum 10 GB free hard disk space available, excluding space needed for recordings
Operating system "Microsoft® Windows® 8.1 Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows 8.1 Pro (64-bit)
  Microsoft Windows 8 Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows 8 Pro (64-bit)
  Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)
  Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
  Microsoft Windows Server 2012 (64-bit): Standard and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2012 R2 (64 bit): Standard and Datacenter.
  Microsoft Windows 2008 R2 (64-bit): Standard, Web, High Performance Computing (HPC), Enterprise and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2008 (64-bit)
  Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
  Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows Vista Ultimate (64-bit)"
Software Microsoft .NET 4.5.1 Framework
  DirectX 9.0 or newer
  Windows Installer 4.5"

Computer running Milestone Mobile Server

Name Description
CPU Intel® Pentium® 4, 2.4 GHz
RAM Minimum 4 GB
Network Ethernet 100 Mbit
Graphics Adapter Onboard GFX, AGP, or PCI-Express, minimum 1024 x 768, 16-bit color
Hard Disk Space Minimum 10 GB free hard disk space available (When using server-side export additional storage space is needed)
Operating System Microsoft® Windows® 8 Enterprise (64 bit)
  Microsoft Windows 8 Pro (64 bit)
  Microsoft® Windows® 8.1 Enterprise (64 bit)
  Microsoft Windows 8.1 Pro (64 bit)
  Microsoft Windows 7 Ultimate (64 bit)
  Microsoft Windows 7 Enterprise (64 bit)
  Microsoft Windows 7 Professional (64 bit)
  Microsoft Windows Server 2012 (64 bit): Standard and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2012 R2 (64 bit): Standard and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2008 R2 (64 bit): Standard, Web, High Performance Computing (HPC), Enterprise, and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2008 (64 bit)
  Microsoft Windows Vista® Business (64 bit)
  Microsoft Windows Vista Enterprise (64 bit)
  Microsoft Windows Vista Ultimate (64 bit)
Software Microsoft® .NET 4.5.1 Framework