Velkommen til seksjonen for håndbøker og veiledninger, hvor du kan få tilgang til vår dokumentasjon på nett, eller laste ned håndbøker og veiledninger for Milestone-programvarer.

Håndbøkene og veiledningene våre kan lastes ned på det språket du ønsker.

Sørg for å velge nedlastingssted før du klikker «Filter». Det gjør at det vil gå raskere å finne dokumentet du trenger.

Håndbøker og veiledninger leses best i en Firefox-nettleser.

For å sjekke hvilken programvare du trenger for å installere enhetspakke, gå til enhetspakke-siden
Størrelse
[Collapse]Husky X2
 X2 Hardware and Service Guide October 20191,74 MB