Velkommen til seksjonen for håndbøker og veiledninger, hvor du kan få tilgang til vår dokumentasjon på nett, eller laste ned håndbøker og veiledninger for Milestone-programvarer.

Håndbøkene og veiledningene våre kan lastes ned på det språket du ønsker.

Håndbøker og veiledninger leses best i en Firefox-nettleser.

For å sjekke hvilken installasjonsprogramvare for enhetspakke du trenger, går du til siden enhetspakke
Størrelse
[Collapse]Husky X2
 X2 Getting Started Guide October 2019517,61 KB
 X2 Hardware and Service Guide October 20191,74 MB
 Technical Support and RMA process 220,24 KB
 X2 Hardware Certificate 763,27 KB
 X8 and X2 Approved hard drives 62,19 KB