Velkommen til seksjonen for håndbøker og veiledninger, hvor du kan få tilgang til vår dokumentasjon på nett, eller laste ned håndbøker og veiledninger for Milestone-programvarer.

Håndbøkene og veiledningene våre kan lastes ned på det språket du ønsker.

Sørg for å velge nedlastingssted før du klikker «Filter». Det gjør at det vil gå raskere å finne dokumentet du trenger.

Håndbøker og veiledninger leses best i en Firefox-nettleser.

For å sjekke hvilken programvare du trenger for å installere enhetspakke, gå til enhetspakke-siden
Størrelse
[Collapse]Husky X2
 X2 Getting Started Guide October 2019517,61 KB
 X2 Hardware and Service Guide October 20191,74 MB
 Technical Support and RMA process 220,24 KB
 X8 and X2 Approved hard drives 62,19 KB
 X2 Hardware Certificate 763,27 KB