Velkommen til seksjonen for håndbøker og veiledninger, hvor du kan få tilgang til vår dokumentasjon på nett, eller laste ned håndbøker og veiledninger for Milestone-programvarer. Vår dokumentasjon på nett er tilgjengelig på engelsk, og du får tilgang til den her:

Resten av håndbøkene og veiledningene våre kan lastes ned på det språket du ønsker.
Sørg for å velge nedlastingssted før du klikker «Filter». Det gjør at det vil gå raskere å finne dokumentet du trenger.

Håndbøker og veiledninger leses best i en Firefox-nettleser.

For å sjekke hvilken programvare du trenger for å installere enhetspakke, gå til enhetspakke-siden
Størrelse

Ingen nedlastinger tilgjengelig – vennligst filtrer søket