We zijn hard aan het werk om alle pagina's op milestonesys.com in zoveel mogelijk talen beschikbaar te maken. Maar dit proces kost tijd. Ondanks dat al onze functies meertalig zijn, zijn sommige pagina’s, zoals deze, nog niet beschikbaar in uw lokale taal.
Bedankt voor uw begrip.

OK, IK BEGRIJP HET

XProtect Smart Client

2016

XProtect Smart Client and XProtect Smart Wall 2016 system requirements

Computer running XProtect Smart Client, Protect Smart Client - Player and XProtect Smart Wall - Using Software Decoding

Name Description
CPU Intel® Core™2 Duo
RAM Minimum 1 GB
Network Ethernet 100 Mbit
Graphics Adapter Onboard GFX, AGP or PCI-Express, minimum 1280 x 1024, 16-bit colors, DirectX 9.0 or newer
Hard Disk Space 1 GB free
Operating system Microsoft® Windows® 7 Professional SP1 (32-bit or 64-bit) *
  Microsoft® Windows® 7 Enterprise SP1 (32-bit or 64-bit) *
  Microsoft® Windows® 7 Ultimate SP1 (32-bit or 64-bit) *
  Microsoft® Windows® 8 Pro (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® 8 Enterprise (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® 8.1 Pro (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® 8.1 Enterprise (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® 10 Pro (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® 10 Enterprise (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® Server 2008 R2 (32-bit or 64-bit): Standard, Web, High Performance Computing (HPC), Enterprise, and Datacenter
  Microsoft® Windows® Server 2012 (32-bit or 64-bit): Standard and Datacenter
  Microsoft® Windows® Server 2012 R2 (32-bit or 64-bit): Standard and Datacenter
  * Microsoft® Windows® 7 and Server 2008 R2 are only supported on physical PC's not on virtual machines
Software Microsoft® .Net 4.5.1 Framework
  Requires Operating System and Graphic Adaptor support for DirectX 9.0 or newer

Computer running XProtect Smart Client, Protect Smart Client - Player and XProtect Smart Wall - Using Hardware Decoding

Name Description
CPU Intel CPU supporting Intel QuickSync, Intel GPU enabled in BIOS
RAM Minimum 1 GB
Network Ethernet 100 Mbit
Graphics Adapter AGP or PCI-Express, minimum 1280 x 1024, 32-bit colors, DirectX 11.0 or newer
Hard Disk Space 1 GB free
Operating system Microsoft® Windows® 8.1 Pro (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® 8.1 Enterprise (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® 10 Pro (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® 10 Enterprise (32-bit or 64-bit)
  Microsoft® Windows® Server 2012 (32-bit or 64-bit): Standard and Datacenter
  Microsoft® Windows® Server 2012 R2 (32-bit or 64-bit): Standard and Datacenter
Software Microsoft® .Net 4.5.1 Framework
  Requires Operating System and Graphic Adaptor support for DirectX 11.0 or newer