Welkom bij de sectie Handleidingen en gidsen, waar u onze online documentatie kunt raadplegen of onze handleidingen en gidsen voor Milestone-software kunt downloaden.

Onze handleidingen en gidsen kunt u downloaden in de taal die u nodig hebt.

U kunt handleidingen en gidsen het best bekijken in een Firefox-browser.

Om te controleren welke device pack installer u nodig hebt, gaat u naar de device pack-pagina
Grootte
[Collapse]Husky X8
 X8 Getting Started Guide October 2019696,17 KB
 X8 Hardware and Service Guide October 20191,44 MB
 Husky NVR Warranty Card'2018. 001423,81 KB
 Husky X8 Hardware Certificate 815,88 KB
 Technical Support and RMA process 220,24 KB
 X8 and X2 Approved hard drives 62,19 KB