Welkom bij de sectie Handleidingen en gidsen, waar u onze online documentatie kunt raadplegen of onze handleidingen en gidsen voor Milestone-software kunt downloaden.

Onze handleidingen en gidsen kunt u downloaden in de taal die u nodig hebt.

U kunt handleidingen en gidsen het best bekijken in een Firefox-browser.

Ga naar de pagina met Device Packs om te bekijken welk installatieprogramma voor Device Packs u nodig hebt
Grootte
[Collapse]Husky X8
 X8 Getting Started Guide October 2019696,17 KB
 X8 Hardware and Service Guide October 20191,44 MB
 Husky NVR Warranty Card'2018. 001423,81 KB
 Technical Support and RMA process 220,24 KB
 X8 and X2 Approved hard drives 62,19 KB
 Husky X8 Hardware Certificate 815,88 KB