Opiskelemme edelleen kieltäsi

Teemme ahkerasti töitä, jotta kaikki milestonesys.com-sivuston sivut olisivat käytettävissä mahdollisimman monella kielellä. Mutta tämä prosessi vie aikaa. Vaikka monet toiminnoistamme ovat monikielisiä, jotkin sivut, kuten tämä, eivät ole vielä käytettävissä paikallisella kielelläsi.
Kiitos ymmärtäväisestä asenteestasi.

HYVÄ ON, YMMÄRRÄN SEN

XProtect Web Client

2014

XProtect Web Client 2014 system requirements

Computer running XProtect Web Client

Name Description
CPU Intel Core2 Duo, minimum 2.0 GHz
RAM Minimum 1 GB
Network Ethernet 100Mbit / WiFi 2Mbit
Graphics Adapter AGP or PCI-Express, minimum 1280 x 1024, 16 bit colors
Hard Disk Space Minimum 500 MB free
Operating System Any capable of running the below browsers
Software Browser:
  Microsoft Internet Explorer® 9 or later
  Safari® 5 or later
  Google Chrome™ 16 or later
  Mozilla® Firefox® 11 or later
  * Direct Streaming is only supported by Mozilla® Firefox® and Safari®