Opiskelemme edelleen kieltäsi

Teemme ahkerasti töitä, jotta kaikki milestonesys.com-sivuston sivut olisivat käytettävissä mahdollisimman monella kielellä. Mutta tämä prosessi vie aikaa. Vaikka monet toiminnoistamme ovat monikielisiä, jotkin sivut, kuten tämä, eivät ole vielä käytettävissä paikallisella kielelläsi.
Kiitos ymmärtäväisestä asenteestasi.

HYVÄ ON, YMMÄRRÄN SEN

XProtect Professional

2016 R2

XProtect Professional 2016 R2 Product System Requirements

Computer running XProtect Professional VMS Products
Name Description
CPU Intel® Pentium® 4, 2.4 GHz
RAM Minimum 4 GB
Network Ethernet 100 Mbit
Graphics adapter Onboard GFX, AGP or PCI-Express, minimum 1024 x 768, 16-bit colors
Hard disk space Minimum 10 GB free hard disk space available, excluding space needed for recordings
Operating system Microsoft® Windows® 10 Pro (64 bit)*
  Microsoft Windows 10 Enterprise (64 bit)*
  Microsoft Windows 8.1 Pro (64-bit)
  Microsoft Windows 8 Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows 8 Pro (64-bit)
  Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)
  Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
  Microsoft Windows Server 2012 (64-bit): Standard and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2012 R2 (64 bit): Standard and Datacenter.
  Microsoft Windows 2008 R2 (64-bit): Standard, Web, High Performance Computing (HPC), Enterprise and Datacenter
Software Microsoft .NET 4.5.1 Framework
  DirectX 9.0 or newer
  Windows Installer 4.5"
Computer running Milestone Mobile Server
Name Description
CPU Intel® Pentium® 4, 2.4 GHz
RAM Minimum 4 GB
Network Ethernet 100 Mbit
Graphics Adapter Onboard GFX, AGP, or PCI-Express, minimum 1024 x 768, 16-bit color
Hard Disk Space Minimum 10 GB free hard disk space available (When using server-side export additional storage space is needed)
Operating system Microsoft® Windows® 10 Pro (64 bit)*
  Microsoft Windows 10 Enterprise (64 bit)*
  Microsoft Windows 8 Pro (64 bit)
  Microsoft Windows 8.1 Enterprise (64 bit)
  Microsoft Windows 8.1 Pro (64 bit)
  Microsoft Windows 7 Ultimate (64 bit)
  Microsoft Windows 7 Enterprise (64 bit)
  Microsoft Windows 7 Professional (64 bit)
  Microsoft Windows Server 2012 (64 bit): Standard and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2012 R2 (64 bit): Standard and Datacenter
  Microsoft Windows Server 2008 R2 (64 bit): Standard, Web, High Performance Computing (HPC), Enterprise, and Datacenter
Software Microsoft® .NET 4.5.1 Framework

* Due to an error introduced by Microsoft in a recent Windows 10 update, it may not be possible to log in to the Management Application for your XProtect Professional VMS Product running on Windows 10. A workaround exists, please see here