Ohjekirjat ja oppaat

Tervetuloa Ohjekirjat ja oppaat -osioon, josta näet verkkodokumentaatiomme ja voit ladata Milestone-ohjelmistojen ohjekirjoja ja oppaita.

Käyttöoppaamme ja -ohjeemme ovat ladattavissa haluamallasi kielellä.

Muistathan valita lataussijaintisi ennen kuin napsautat kohtaa ”Suodatin”. Se nopeuttaa tarvitsemasi dokumentin löytämistä.

Käyttöoppaat ja -ohjeet näkyvät parhaiten Firefox-selaimella.

Tarkista laitepakettisivulta, minkä laitepaketin asennusohjelman tarvitset
Nimi
Versio
Koko

Ei latauksia saatavilla – suodata hakua