Ohjekirjat ja oppaat

Tervetuloa Ohjekirjat ja oppaat -osioon, josta näet verkkodokumentaatiomme ja voit ladata Milestone-ohjelmistojen ohjekirjoja ja oppaita. Verkkodokumentaatiomme on saatavana englanniksi ja voit ladata sen tästä:

Muut käyttöoppaat ja -ohjeet ovat ladattavissa haluamallasi kielellä.
Muistathan valita lataussijaintisi, ennen kuin napsautat ”Suodatin”. Se nopeuttaa tarvitsemasi dokumentin löytämistä.

Käyttöoppaat ja -ohjeet näkyvät parhaiten Firefox-selaimella.

Tarkista laitepakettisivulta, minkä laitepaketin asennusohjelman tarvitset
Nimi
Versio
Koko

Ei latauksia saatavilla – suodata hakua