Vi arbejder hårdt på at gøre alle siderne på milestonesys.com tilgængelige på så mange sprog som muligt. Men denne proces tager tid. Selvom alle ​​vores funktioner er flersprogede. Så vil der være nogen sider, som denne, der endnu ikke er tilgængelig på dit sprog.
Tak for din forståelse.

OK, JEG FORSTÅR

XProtect Web Client

2014

XProtect Web Client 2014 system requirements

Computer running XProtect Web Client

Name Description
CPU Intel Core2 Duo, minimum 2.0 GHz
RAM Minimum 1 GB
Network Ethernet 100Mbit / WiFi 2Mbit
Graphics Adapter AGP or PCI-Express, minimum 1280 x 1024, 16 bit colors
Hard Disk Space Minimum 500 MB free
Operating System Any capable of running the below browsers
Software Browser:
  Microsoft Internet Explorer® 9 or later
  Safari® 5 or later
  Google Chrome™ 16 or later
  Mozilla® Firefox® 11 or later
  * Direct Streaming is only supported by Mozilla® Firefox® and Safari®