Velkommen til manual- og vejledningsafsnittet, hvor du kan finde vores online dokumenter eller downloade manualer og vejledninger til Milestone software.

Vores manualer og vejledninger kan downloades på det sprog, som du har brug for.

Disse manualer og vejledninger ses bedst i en Firefox-browser.

Gå til siden for enhedsdriverpakker for at se, hvilken installationspakke med enhedsdrivere du har brug for
Størrelse
[Collapse]Husky X8
 X8 Getting Started Guide October 2019696,17 KB
 X8 Hardware and Service Guide October 20191,44 MB
 Husky NVR Warranty Card'2018. 001423,81 KB
 Husky X8 Hardware Certificate 815,88 KB
 Technical Support and RMA process 220,24 KB
 X8 and X2 Approved hard drives 62,19 KB