Velkommen til manual- og vejledningsafsnittet, hvor du kan finde vores online dokumenter eller downloade manualer og vejledninger til Milestone software.

Vores manualer og vejledninger kan downloades på det sprog, som du har brug for.

Sørg for, at du vælger din download-mappe, før du klikker på ”Filtrér”. Det vil gøre processen hurtigere, når du får brug for at finde et dokument.

Disse manualer og vejledninger ses bedst i en Firefox-browser.

Gå til siden for enhedsdriverpakker for at se, hvilken enhedspakkeinstallation du har brug for
Størrelse
[Collapse]Husky X2
 X2 Getting Started Guide October 2019517,61 KB
 X2 Hardware and Service Guide October 20191,74 MB
 Technical Support and RMA process 220,24 KB
 X8 and X2 Approved hard drives 62,19 KB
 X2 Hardware Certificate 763,27 KB