Velkommen til manual- og vejledningsafsnittet, hvor du kan finde vores online dokumenter eller downloade manualer og vejledninger til Milestone software. Vores online dokumenter fås på engelsk og kan tilgås her:

Resten af vores manualer og vejledninger kan downloades på det sprog, som du har brug for.
Sørg for, at du vælger din download-mappe, før du klikker på ”Filtrér”. Det vil gøre processen hurtigere, når du får brug for at finde et dokument.

Disse manualer og vejledninger ses bedst i en Firefox-browser.

Gå til siden for enhedsdriverpakker for at se, hvilken enhedspakkeinstallation du har brug for
Størrelse

Der er ingen tilgængelige downloads – filtrér din søgning